Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Pionirji raziskovanja vode 

Dr. Gerald H. Pollack

Dr. Gerald H. Pollack	Dr. Gerald H. Pollack je profesor na univerzi v Washingtonu. Trenutno je vodilna avtoriteta na področju strukturiranja vode. Že leta preučuje fenomene v zvezi z vodo, njegov največji dosežek pa je odkritje t.i. ‘EZ vode’. Pot, ki ga je pripeljala do odkritja EZ vode je najbolje opisana v knjigi Četrto stanje vode. Pollack piše v jasnem in razumljivem slogu, zato vam ni treba biti znanstvenik, da bi jo razumeli. Knjiga je obvezno branje za vsakogar, ki se ukvarja s strukturirano vodo, saj je EZ voda s posebno strukturo - H3O2. Knjiga je prejela več nagrad, med njimi International Award of Excellence s strani Society of Technical Communication.

 

Koncept je predstavljen v različnih videih na YouTube svoje delo pa je Pollack predstavil tudi na dogodku TED. EZ vodo so preučevali v različnih laboratorijih po vsem svetu in je znanstveno dokazana. Kljub temu pa je tudi Pollack sam razočaran nad odzivom večine znanstvene skupnosti, ki zavrača kakršnokoli ukvarjanje z vodo in njenimi posebnimi lastnostmi.

 

Pollackovo delo se ne konča pri raziskovalni fazi, pač pa išče tudi praktične aplikacije EZ vode na področju skrbi za zdravje, biologije in energij. Od leta 2005 organizira konferenco o vodi Water conference, na kateri sodelujoči predstavljajo zadnje ugotovitve in odkritja v zvezi z vodo in njenimi lastnostmi.