Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Strukturiranje vode 

Steklo programirano s pomočjo postopka TPS spreminja strukturo vode

Voda na poti od izvira do pipe teče po dolgih, ravnih ceveh iz različnih materialov. To ni naravno okolje vode, ki v naravi teče prek kamnin in skozi različne plasti zemlje. Snovi, s katerimi je voda v stiku, imajo vibracijski vpliv nanjo in v vodo se ta vibracijski vpliv za določen čas vtisne – koherentne domene vodnih molekul resonirajo s to vibracijo tudi daljši čas[1]. Podobno se dogaja v plastenkah ali vodnih balonih, kjer voda dlje časa miruje. Zaradi nenaravnega gibanja v ceveh ali mirovanja v plastenkah se naravna struktura vode poruši.

 

S Flaško vibracijsko strukturo vode približamo strukturi izvirske vode, torej vode v njenem naravnem okolju. V steklo s pomočjo postopka TPS (tehnologija programiranja silicija) zapišemo vibracijski program, ki ga sestavljajo različne informacije iz narave.

Postopek programiranja stekla TPS:

TPS sestavlja več faz, od katerih vsaka posebej pripomore k učinkovitosti Flaške:

 

  1. V steklo najprej graviramo tri simbole: prvi je oznaka serije (npr. ACK1), ki nam omogoča kontrolo kakovosti in sledenje. Drugi znak je kozmogram ali mandala (okrogle oblike), ki skrbi za zaščito vibracijskega programa v steklu. Tretji simbol ORO v pravokotnem okviru skrbi za učinkovitejše strukturiranje vode.
  2. Steklenice nato očistimo »starih« vibracij in s tem povečamo učinkovitost zapisa programa v steklo.
  3. Steklenice v tretji fazi programiramo z orgonskimi topovi nemškega proizvajalca Bioaktiv. Vibracijski program sestavljajo različne informacije iz narave, ki so v harmoničnem razmerju in vplivajo na strukturo vode. Ta faza postopka je najdaljša in traja 90 minut, vibracijski program pa se vtisne v silicijev dioksid (SiO2) v steklu – steklo vsebuje okoli 71 % SiO2.

 

Ko voda pride v stik s tako programiranim steklom, se informacije nanjo prenašajo prek kvantnih elektrodinamičnih oscilacij koherentnih domen v steklu[1].

 

Kratek animiran film s predstavitvjo postopka TPS (v angleškem jeziku): 

 

 

 

 Orgonski topovi

Ideja o TPS izhaja iz naših praktičnih izkušenj pri pridelovanju jagod, kjer se je pokazala velika razlika med jagodami, ki so bile zalivane z "običajno vodo", in jagodami, ki smo jih zalivali z vibracijsko strukturirano vodo. Pri iskanju odgovora na vprašanje, na kakšen način se zgodijo te spremembe v vodi, smo se spoznali z delom Viktorja Schaubergerja, ki je na popolnoma neznanstven način ugotovil, da voda v sebi skriva nenavadne lastnosti. V nadaljevanju raziskovanja se seveda nismo mogli izogniti delu sodobnih pionirjev, kot so Preparata, Szent-Gyorgyi, Del Giudice, Pollack, Chaplin in drugi, pri katerih lahko poiščemo teoretične razlage fenomenov, opaženih v praksi.

Več informacij najdete v poglavju Teoretična podlaga, razlage posameznih terminov, raziskav in pojmov pa na strani Razlaga pojmov.

 

Vsem, ki vas zanima strukturiranje vode, priporočamo naslednjo literaturo:

 

Podjetje Flaška d.o.o. vsakemu uporabniku zagotavlja delovanje Flaške na strukturo vode do konca njene življenjske dobe.

 

Priporočila in nasveti:

  • Flaške ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne postavljate v neposredno bližino naprav z močnim elektromagnetnim sevanjem (npr. vključenih mikrovalovnih pečic).
  • Vibracijsko strukturiranje vode se začne takoj, ko vodo nalijemo v Flaško. Za popoln učinek počakajte vsaj pet minut.
  • Pred pitjem Flaško nekajkrat stresite. Voda ima "rada" gibanje, učinek vibracijskega strukturiranja pa se bo še povečal, ker se bodo koherentne domene širile in utrjevale.

 

V okviru analize delovanja Flaške so bila z alternativnimi raziskovalnimi metodami izvedena različna testiranja.

Testiranja vode so zahtevna, zato smo zanje uporabili različne metode, ki jih izvajajo neodvisne raziskovalne ustanove. Eden najbolj znanih raziskovalcev na tem področju je dr. Masaru Emoto, ki je s fotografiranjem kristalov vode naredil zelo velik premik pri razumevanju in prepoznavnosti fenomena vode in njenih do zdaj neznanih parametrov.

 

Fotografiji prikazujeta kristale vode iz tokijskega vodovoda preden in potem, ko je bila v Flaški:

 Voda iz Tokia    Fotografija kristala vode iz tokijskega  vodovoda po tretiranju s Flaško

Fotografija kristala vode iz tokijskega

vodovoda

 

Fotografija kristala vode iz tokijskega

vodovoda po tem, ko je bila voda pretočena v Flaško

 Copyright © 2013 Office Masaru Emoto

 

 


[1] Arani R, Bono I, Del Giudice E, et al. QED coherence and the thermodynamics of water. Int J Mod Physics 1995; 9: 1813-41.

 
* Celotna podstran Strukturiranje vode temelji na dognanjih in teorijah alternativnih ved. Uradne ustanove navedenih teorij in rezultatov ne priznavajo ali jih ne obravnavajo.