TPS strukturiranje vode

Vibracijska struktura vode se v nenaravnem okolju (ravnih ceveh, pod pritiskom, v steklenicah ali plastenkah) poruši. S Flaškinimi izdelki vibracijsko strukturo vode približamo strukturi izvirske vode, torej vode v njenem naravnem okolju. V steklo s pomočjo postopka TPS (tehnologija programiranja silicija) zapišemo vibracijski program.

 

Postopek sestavlja več faz, med katerimi vsaka vključuje različne medije za prenos informacij in pripomore k učinkovitosti Flaške.

TPS postopek programiranja stekla:


  • Graviranje kozmograma in ostalih simbolovV vse Flaškine izdelke vgraviramo različne kozmograme, ki so sestavni del postopka TPS in skrbijo za zaščito vibracijskega programa v steklu. V steklenice Flaška graviramo tudi znak ORO (pravokotne oblike), ki pripomore k učinkovitejšemu strukturiranju vode. Vsak izdelek ima poleg tega vgravirano oznako serije (npr. AEK1), s čimer zagotavljamo sledljivost in kontrolo kakovosti.
  • Čiščenje starih vibracijSteklenice nato očistimo »starih« vibracij in s tem povečamo učinkovitost zapisa programa v steklo.
  • Programiranje izdelkov z orgonskimi topoviSteklenice v tretji fazi programiramo z orgonskimi topovi nemškega proizvajalca Bioaktiv. Vibracijski program sestavljajo različne informacije iz narave, ki so v harmoničnem razmerju in vplivajo na strukturo vode. Ta faza postopka je najdaljša in traja 90 minut, vibracijski program pa se vtisne v silicijev dioksid (SiO2) v steklu – steklo vsebuje okoli 71 % SiO2.
  • Vibracijska podpora s sistemom QuantecS pomočjo radionične naprave Quantec vibracijsko podpiramo vse izdelke Flaška. S tem zagotavljamo doživljenjsko 100% delovanje vseh programiranih izdelkov Flaška.

TPS izhaja iz naših praktičnih izkušenj pri pridelovanju jagod, kjer se je pokazala velika razlika med jagodami, ki so bile zalivane z "običajno vodo", in jagodami, ki smo jih zalivali z vibracijsko strukturirano vodo.

Vsem, ki vas zanima strukturiranje vode, priporočamo naslednjo literaturo:

  • Pangman, Evans: Dancing with water; The New Science of Water
  • Olaf Alexandersson: Living water; Viktor Schauberger and the Secrets of Natural Energy
  • Masaru Emoto: Hidden messages of water
  • Fabio Nocentini: Vibrational waters
  • Gerald H. Pollack: 4th phase of water

V okviru analize delovanja Flaške so bila z različnimi raziskovalnimi metodami izvedena testiranja. Testiranja vode so zahtevna, zato smo zanje uporabili različne metode, ki jih izvajajo neodvisne raziskovalne ustanove. Eden najbolj znanih raziskovalcev na tem področju je dr. Masaru Emoto, ki je s fotografiranjem kristalov vode naredil zelo velik premik pri razumevanju in prepoznavnosti fenomena vode in njenih do zdaj neznanih parametrov.

Fotografija kristala vode iz tokijskega vodovoda (Copyright © 2013 Office Masaru Emoto) Fotografija kristala vode iz tokijskega vodovoda (Copyright © 2013 Office Masaru Emoto)
Fotografija kristala vode iz tokijskega vodovoda po tem, ko je bila voda pretočena v Flaško Fotografija kristala vode iz tokijskega vodovoda po tem, ko je bila voda pretočena v Flaško

Podjetje Flaška d.o.o. vsem uporabnikom zagotavlja delovanje Flaške na strukturo vode do konca njene življenjske dobe.

Celotna podstran Strukturiranje vode temelji na dognanjih in teorijah alternativnih ved. Uradne ustanove navedenih teorij in rezultatov ne priznavajo ali jih ne obravnavajo.

Več o strukturiranju vode

Pozdravljeni!

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.  Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.  Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij

×
Politika piškotkov za spletno mesto Flaška SLO

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

  1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne izberete, so rezultat lahko slabša priporočila in počasnejše delovanje spletnega mesta. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.