Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Steklenica Flaška 

Flaška Uniq

Steklenica z osebno vibracijo!!

Flaska UniqFlaška Uniq je edinstvena Flaška, izdelana posebej za nas in naše potrebe. Na podlagi analize z računalniškim sistemom Quantec izdelamo osebni vibracijski program za področje zdravja, odnosov, posla, športa ali financ.

 

 

Kako poteka analiza za izdelavo osebnega vibracijskega programa?

 

Analiza za izdelavo posebnega vibracijskega programa poteka preko računalniškega sistema Quantec. Zanjo potrebujemo naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek
  • fotografijo vašega obraza z nevtralnim ozadjem
  • datum rojstva
  • področje delovanja: zdravje, medsebojni odnosi, poslovni uspeh, vrhunski športni rezultati, finančna svoboda.

 

Izberite le eno področje, o katerem nam lahko napišete tudi kakšen stavek z dodatnimi informacijami (s kakšnimi težavami se soočate, kaj želite na posameznem področju..). Na podlagi vašega opisa se določi ime vašega vibracijskega programa in napišejo afirmacije (2-4), s katerimi analizo Quanteca usmerimo na tisti ključni del vašega življenja, kjer želite doseči izboljšanje. Če poznate sistem pisanja afirmacij (prva oseba ednine, sedanjost in pozitivno izraženi stavki), afirmacije lahko sestavite sami in bomo take uporabili.

 

Podatke za analizo nam lahko pošljete preko spletnega obrazca ali po elektronski pošti na uniq@flaska.eu.

 

Quantec se ob analizi poveže z vašim morfičnim poljem (biopoljem) in iz širokega nabora različnih vibracij izbere najbolj primerne za vas. Quantec ima široko bazo podatkov in uporablja vibracije s področja homeopatije, Bachovih esenc, zdravilnih rastlin, mineralov, čaker, glasbe in še bi lahko naštevali. Rezultat analize je osebni vibracijski program, ki v okviru Flaške Uniq deluje na dveh ravneh.