Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
O nas 

Ekipa Flaška

 

Maks Vrečko

 

Direktor podjetja in vodja razvoja z dolgoletnimi izkušnjami na področju strukturiranja vode. Po horoskopu riba, zato mu je pri srcu voda v različnih agregatnih stanjih. Poleti strasten jadralec in kajtar, pozimi deskar na snegu. Že pred 30 leti se je prvič spustil po zasneženih strminah… Rad se rekreativno ukvarjanja z različnimi športi, zato se dobro počuti na gorskem kolesu ali pri teku, od aktivnosti v pokritih prostorih pa sta na seznamu odbojka in družabni plesi. V mladosti je bil pravi knjigožer, sedaj so na seznamu literature večinoma strokovne knjige. Bivši poklicni pridelovalec jagod v prostem času pomaga na kmetiji in mimogrede pripravi še drva - v Flaški se pozimi grejemo na drva.

 

 

 

Andreja Vrečko

 

Računovodkinja in obenem oseba, ki z ostrim očesom in smislom za številke hitro opazi morebitno neusklajenost podatkov. S smislom za estetiko pomaga tudi pri izbiri novih motivov za Flaško. Vedno nasmejana stik z naravo vsak dan poišče v zelenjavnem vrtu in iz pridelkov tudi kaj dobrega skuha. Nekajkrat tedensko  se sprosti s pomočjo različnih športov. Poleti teče, kolesari, hribolazi in plava, pozimi največ smuča. Svoja obzorja širi s potovanji, ko na trekingih spoznava naravne lepote bližnjih in daljnih dežel.

 

 

Jure Vreček

 

Vodja proizvodnje, ki s posebno vrsto plesa med različnimi napravami poskrbi, da je na zalogi vedno dovolj pripravljenih Flašk. Njegova strast so hribi in gore. Čim višje, tem bolje. Njegovemu tempu hoje v hrib uspejo slediti le najbolj pripravljeni gorniki. Slovenske ali avstrijske gore in celo Himalaja, povsod se počuti kot doma. V zimskem času gorniško obutev zamenja s turnimi smučmi in uživa še ob spustu v dolino. Kot odličen smučar je tudi član državne izpitne komisije za alpsko smučanje.

 

 

Urša Hrovat

 

Na delovnem mestu prodaje in odpreme skrbi za naročila kupcev. Če pokličete v Flaško, boste zaslišali njen prijeten glas. Hitro bo poskrbela za vaše še tako nenavadne želje pri personalizaciji Flašk ter jih še isti dan odpremila. Živi v čudovitem okolju doline Krpin pri Begunjah, ki jo vsak dan zvabi na sprehod z domačim psom. Z veseljem gre na kakšen dober koncert v Sloveniji ali tujini. Všeč so ji različne zvrsti glasbe, o koncertih pa Urša pravi: »Samo, da je dober show!«

 

 Anže Ulčar

 

Vodja marketinga, v podjetju je odgovoren tudi za personalizacijo Flašk za poslovna darila.  S svojimi bogatimi izkušnjami bo poskrbel, da bo vaše darilo prejemniku še dolgo časa prinašalo zadovoljstvo. Del mladosti je preživel kot poklicni hokejski vratar, sedaj je s hokejem povezan na ljubiteljskem nivoju. Poleti rad teče in kolesari, pozimi teče na smučeh, največ na bližnji Pokljuki. Vsaj enkrat letno se z družino odpravi na krajše potovanje, kjer spoznavajo naravo, ljudi in običaje.

 

 

 

Jure Gmajnar

 

Vodja prodaje, ki poskrbi tudi za učinkovito dostavo Flašk distributerjem po vsem svetu. Razpet je med velikimi količinami mailov, telefonskimi in skype klici, a je kljub temu vedno dobre volje. V mladih letih je tekmoval v deskanju na snegu, sedaj je vodja slovenske demonstratorske vrste. Različne oblike športa so njegova strast, najraje pa pleza ali surfa na valovih. Z družino počitnice preživljajo v avtokampih, kjer so ves čas v stiku z naravo. Z lastnim zelenjavnim vrtom se je aktivno vključil v sodobne smernice življenja.

 

 

Doroteja Muhič

 

Odgovorna je za prodajo na nemško govorečih trgih, po potrebi poskrbi tudi za želje italijanskih kupcev. V mladih letih aktivna tekmovalka v deskanju na snegu, kasneje članica demonstratorske ekipe, sedaj v državni izpitni komisiji ocenjuje znanje bodočih učiteljev deskanja. V poletnem času svež zrak lovi na gorskem kolesu, rolerjih ali hribovskih brezpotjih, pozimi se odpravi na tek s smučmi. Strastna ljubiteljica družabnih iger veliko večerov preživi v različnih igralskih družbah, kjer se zabava ob preizkušanju spomina, spretnosti in taktike.

 

 

Jerneja Pavlič

 

Pripravlja Flaške za kupce in se vključuje v različne faze proizvodnje. Z nasmehom na obrazu energično poskrbi tudi za prevzem blaga dobaviteljev. Največ prostega časa nameni delu v PGD Begunje, kjer vodi mladinsko sekcijo in je članica tekmovalne ekipe. Kot operativna članica se udeležuje intervencij, po potrebi tudi kot voznica intervencijskega gasilskega vozila. Preostanek časa najraje preživi v sprehodih s huskyem Mayo. Njena skrita želja je samostojno jadranje z jadrnico.