Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Izberi svojo Flaško 

1. Velikost:Flaška v treh velikostih

  • 0,30 l: Zelo priročna, vendar tudi hitro prazna. Primerna je predvsem za tiste, ki prisegate na praktičnost, za otroke in ženske z majhnimi torbicami :)
  • 0,50 l: Univerzalna - najboljše razmerje med volumnom in uporabnostjo. Izdelana iz masivnega stekla, ki lažje prenese morebitne padce, zato je primerna tudi za otroke.
  • 0,75 l: Zagotavlja zadostno količino vode za vse dnevne aktivnosti (služba, doma, šport, rekreacija, avto...). Prav tako izdelana iz masivnega stekla.
  •  1 l: Vrč Vodan z volumnom 1 l je namenjen namizni uporabi in zadovolji vse tiste, ki doma in v službi popijejo veliko vode

 

2. Zaščitna nogavička:

Kupi Flaško!Flaške modelnih skupin Design in Authentic so oblečene v kakovostno zaščitno nogavico iz neoprena, ki steklenico ščiti pred razbitjem, vodo pa pred temperaturnimi spremembami. Flaške Neo Design so pisane in potiskane z različnimi dizajni, med katerimi bo vsak našel pravega zase, Flaške Authentic pa enostavne in minimalistične.

 

Pisane zaščitne nogavičke Flaške Grip so izdelane iz silikona. Na voljo sta v dveh barvah. Kot pove že ime je oprijem in občutek v roki odličen.

 

Flaški iz kolekcije Natural imata v skladu s svojim imenom zaščitno nogavičko izdelano iz naravnega materiala. Pri Flaški Cork je izdelana iz plute. Nogavičko ročno izdeluje španski rokodelec Miguel Pacheco. Zaščitna nogavička Flaške Organic pa je izdelana iz bombaža.

 

 

 Flaska mix

3. Barva in dizajni:

Ljudje imamo različne okuse. Različni modeli poskrbijo za to, da bo vsak našel pravo barvno kombinacijo. Večinoma živahne barve poskrbijo, da ste na Flaško pozorni in vas tudi stalno opozarja na pitje zadostnih količin vode.

 

4. Personalizacija:

Flaško lahko personaliziramo s tiskom imena na zaščitno nogavičko iz neoprena. Na neopren natisnemo tudi logotip podjetja ali poseben dizajn, zaradi česar je Flaška odlična izbira za poslovna darila.